search
Netflix onthult eerste foto 'You' seizoen 5: is dit het laatste slachtoffer van Joe?
Series / Foto's

Netflix onthult eerste foto 'You' seizoen 5: is dit het laatste slachtoffer van Joe?

Seriemoordenaar Joe keert terug naar New York en gebruikt zijn eigen naam weer.

Na de avonturen in Londen gedurende het vierde seizoen van ou keerde Joe (Penn Badgley) met zijn nieuwe partner Kate Galvin-Lockwood (Charlotte Ritchie) terug naar zijn vertrouwde New York. TV Insider plaatst de eerste opnamefoto's van het vijfde seizoen online.

Het betreft foto's van opnames in Central Park en je kunt ze hier bekijken. Hierop is Joe te zien met Bronte, gespeeld door Madeline Brewer (The Handmaid's Tale).

Terugkeer


Dankzij de inspanningen van de invloedrijke Kate wordt Joe in staat gesteld om opnieuw als Joe Goldberg te leven. Daarnaast is hij eigenaar van de boekwinkel uit het eerste seizoen, waar hij destijds Guinevere Beck (Elizabeth Lail) ontmoette.

Het slotseizoen markeert duidelijk een terugkeer in naar de plaats waar alles begon. Het personage van Bronte past goed in deze context, aangezien ze, net zoals Guinevere destijds, de ambitie heeft schrijver te worden.

Nieuwste obsessie?


De foto's suggereren dat Joe en Bronte elkaar wat beter kennen en het zou dus best kunnen dat de jonge vrouw zijn nieuwste obsessie wordt. Hoe dit gaat uitpakken zal ongetwijfeld in de loop van de tijd duidelijk worden.

Bekijk op instagram


Bekijk You op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een You fan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen