search
Dit is waarom Raj zo slecht is met vrouwen in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Dit is waarom Raj zo slecht is met vrouwen in 'The Big Bang Theory'

Raj's verlegenheid in "The Big Bang Theory" is gebaseerd op een herkenbare en werkelijke situatie.

Er was één ding in The Big Bang Theory dat al heel snel duidelijk was: Sheldon en zijn vrienden kunnen niet goed met vrouwen praten. Vooral Raj had hier veel problemen mee en dit was de reden daarvoor.

The Big Bang Theory gaat over een groep nerdy vrienden die hun carrière en hun privé- en liefdesleven proberen te balanceren. Dit is echter veel makkelijker gezegd dan gedaan.

De liefde


Zoals in bijna elke sitcom is de liefde een groot thema. Zo ook in The Big Bang Theory, maar dit was zeer lastig voor de vriendengroep. Raj had misschien wel de meeste moeite hiermee. Tot een grote plotwending ervoor zorgde dat hij het wel kon.

Aanvankelijk was het vooral heel grappig om te zien hoe Raj immens zenuwachtig werd als hij alleen maar in de buurt van een vrouw kwam. Hij moest minstens één glas alcohol hebben om ook maar één woord te durven zeggen. Totdat Penny hem erop wees dat hij gewoon met haar kon praten, ook zonder alcohol.

Het echte leven


Kunal Nayyar, de acteur die Raj speelt, heeft ooit onthuld dat deze karaktereigenschap van Raj gebaseerd is op een situatie in het echte leven. Nayyar heeft deze eigenschap van Raj namelijk gebaseerd op Bill Prady, de mede-maker van The Big Bang Theory en een goede vriend van Nayyar.



Prady gedroeg zich namelijk een keer precies zoals Raj in de serie en volgens Nayyar kwam dit door "selectief mutisme". Dit is een pathologische verlegenheid die mensen ervan weerhoudt om te praten in sociale situaties. Prady heeft hier nu geen last meer van, maar het was wel de inspiratie voor Raj.

The Big Bang Theory


Stream The Big Bang Theory op Apple TV+ om de grappigste momenten van Raj opnieuw te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Mis jij de personages uit The Big Bang Theory ook zo erg?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen