search
Wie en wat je niet ziet in 'The Boys', maar eigenlijk wel zou moeten zien
Series / Nieuws

Wie en wat je niet ziet in 'The Boys', maar eigenlijk wel zou moeten zien

De serie The Boys mist enkele personages en verhaallijnen uit de originele comics.

Bij elke adaptatie moeten moeilijke keuzes gemaakt worden, omdat een serie maar een bepaald aantal minuten heeft. De makers stellen zichzelf dan enkele vragen. Welke verhaallijnen moeten weg? Welke details kunnen overgeslagen worden? Maar ook: welke personages kunnen weg?

De hitserie The Boys is gebaseerd op comics. Er zijn veel details uit de stripboeken die overgenomen zijn in de serie, maar er zijn ook een paar die als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Liefhebbers van de comics hadden het misschien al wel door, maar er zijn enkele personages die helemaal niet verschenen zijn in de serie.

De personages


Het eerste karakter is wel genoemd in seizoen 3 van The Boys, maar toch is hij nooit op beeld verschenen: Critter. Hij was wellicht de meest problematische Supe; hij is super slim en moedig, maar vindt het ook niet erg om volledig tegen zijn team in te gaan. Hij had heel veel dynamiek aan de serie kunnen toevoegen, maar er is helaas gekozen om hem niet te verfilmen.

The Seven had in de comics nog een lid: Jack From Jupiter. Hij heeft de supekracht om zijn huid ondoordringbaar te maken, iets wat goed van pas komt bij de bloederige gevechten van The Seven. Jack is misschien wel minder gewelddadig dan sommige andere personages, maar zijn eigen genot is zijn grootste prioriteit, wat vaak voor grote problemen kan zorgen.

Creatieve keuzes


Andere personages die niet zijn verschenen in The Boys zijn onder andere Whack Job, Mister Marathon en Oh Father. Zij waren allemaal interessante figuren uit de comics, maar zijn nooit te zien geweest op het scherm.



De makers van The Boys hadden de moeilijke taak om te beslissen welke onderdelen van de comics ze precies wilden verfilmen. Ze moesten hierbij keuzes maken tussen verschillende (sub)plots en personages.

En dan vallen er soms bruut aspecten van de comics af die misschien wel de favoriete delen waren van fans. Maar niet getreurd! Het is altijd mogelijk dat één (of meerdere) van deze personages te zien zal zijn in seizoen 5.

Prime Video


The Boys is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wist jij dat er een strip The Boys is?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen