search
De titel voor de 'Alien'-serie bekend: maar wanneer kun je de serie zien?
Series / Nieuws

De titel voor de 'Alien'-serie bekend: maar wanneer kun je de serie zien?

We zijn weer een belangrijke stap dichter bij het zien van de langverwachte serie.

In navolging op het nieuws dat de opnames van de door Noah Hawley gemaakte Alien-serie zijn afgerond, is nu ook de titel bekendgemaakt. Die wordt namelijk Alien: Earth.

FX-baas John Landgraf en showrunner Hawley onthulden de titel voor de achtdelige serie aan Variety. Deze kwam ter sprake toen de Emmy-nominaties voor Fargo werden besproken.

Post-productie


Hawley bevestigde daarbij nogmaals dat de opnames zijn afgerond en dat nu het langdurige proces van montage en het vervaardigen van visuele effecten kan beginnen.

Landgraf onthulde daarnaast dat FX behoorlijk blij is met Alien: Earth en er alles aan doet om Hawley te laten focussen op een tweede seizoen voordat hij zich richt op een potentieel zesde seizoen van Fargo.

Een visie vormgegeven


En hoewel de serie nog zeker een jaar van ons verwijderd is, liet Hawley weten dat hij genoeg tijd heeft om de serie te kneden naar zijn eigen vorm:



"Het is een enorme serie, dus het fijn om tijd te hebben. In het eerste jaar van wat dan ook wil je niet te veel tijdrestricties hebben. Ik heb van vier van de acht uren de director's cuts gezien en ga nu zorgen dat het één filmisch geheel wordt. Dat is voor mij een van de favorite aspecten van het maken van een serie.

Van Romulus naar Earth


[i]Alien
-fans hebben ondertussen nog de film Alien: Romulus om naar uit te kijken. Deze verschijnt volgende maand in de bioscopen.

Alien: Earth zal waarschijnlijk in het tweede of derde kwartaal beschikbaar worden gesteld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Spreekt de titel Alien: Earth jou aan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen