search
Nieuwe duistere Netflix-serie wekt een veel ongeloof en staat direct in de top 10
Series / Nieuws

Nieuwe duistere Netflix-serie wekt een veel ongeloof en staat direct in de top 10

De docuserie Homicide Los Angeles is terug op Netflix met een tweede seizoen.

Netflix heeft de docureeks Homicide een tweede seizoen gegeven en deze staat direct hoog in de Netflix Top 10. De vijfdelige reeks wekt ongetwijfeld een veel ongeloof over hoe mensen hun vrienden, geliefden of andere personen om het leven brengen.

Homicide Los Angeles is een vervolg op Homicide New York die eerder dit jaar online verscheen. Allebei de reeksen bestaan uit vijf afleveringen die elk zo'n 50 minuten tot een uur duren.

Homicide Los Angeles


In de reeks kijken we opnieuw naar vijf uitdagende moordzaken die de afgelopen jaren zijn onderzocht door rechercheurs en aanklagers. De serie werd ontwikkeld door Dick Wolf, bekend van de fictieve misdaadserie Law & Order.

De eerste aflevering van Homicide Los Angeles gaat over een zaak uit 2003. Muziekproducent Phil Spector wordt verdacht van de moord op actrice Lana Clarkson. De zaak werd bijna afgedaan als zelfmoord, maar de forensisch lijkschouwer oordeelde dat ze was vermoord.

Nu op Netflix


Heb je Homicide New York al gezien en wil je nu Homicide Los Angeles graag bekijken? Je vindt sowieso beide seizoenen op Netflix.



De synopsis van Netflix: Rechercheurs en aanklagers kijken terug op hun moeilijkste moordzaken in deze huiveringwekkende docuserie over waargebeurde misdaad van de maker van Law & Order.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij afleveringen van Homicide hebt gezien: leuk of niet om te kijken?

  • Leuk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Niet leuk

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen