search
Nieuwe medogenloze mysterieserie start op Netflix: alles wat je moet weten
Series / Nieuws

Nieuwe medogenloze mysterieserie start op Netflix: alles wat je moet weten

Spannende serie over machtsstrijd en intriges na de mysterieuze dood van een diamantmagnaat.

Ben je klaar voor de nieuwe serie Master of the House? Hier zijn vijf essentiële dingen die je moet weten voordat je begint te kijken:

Waar gaat de serie over?


Master of the House volgt het verhaal van een diamantmagnaat die mysterieus overlijdt, waarna een meedogenloze strijd om zijn nalatenschap losbarst tussen zijn nietsontziende erfgenamen en de huishoudster met wie hij recent getrouwd is. Intriges, verraad en machtsstrijd staan centraal in deze spannende reeks.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is geregisseerd door Thanavate Siriwattanagul, bekend van Hormones, en geproduceerd door Claudia Chakrabandhu Na Ayudya, die eerder succes had met Bangkok Breaking.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Narilya Gulmongkolpech, bekend van The Maid. Teerapong Leowrakwong, bekend van Bad Genius. Charttayodom Hiranyasthiti, bekend van One Day

Voor wie is deze serie?


Master of the House is perfect voor liefhebbers van intriges en familie drama's. Als je genoten hebt van series zoals Succession of Dynasty, dan is deze serie zeker iets voor jou. De mix van spanning, drama en onverwachte plotwendingen maakt het een must-see voor iedereen die houdt van goed vertelde verhalen met een duister randje.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit één seizoen met zeven afleveringen, elk ongeveer 50 minuten lang. Als je in één keer door wilt kijken, ben je ongeveer zes uur en vijftig minuten zoet. Perfect voor een weekend vol spanning en drama!

Een duister familiedrama dat je niet mag missen, kijk vanaf 18 juli op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat Master of the House nu op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen