search
Een van de best bekeken series krijgt vandaag nieuwe afleveringen op Netflix
Series / Nieuws

Een van de best bekeken series krijgt vandaag nieuwe afleveringen op Netflix

Nieuwe afleveringen van de epische serie Outlander zijn nu beschikbaar op Netflix.

De epische serie Outlander krijgt nieuwe afleveringen op Netflix. Hier zijn vijf essentiële dingen die je moet weten voordat je begint te kijken:

Waar gaat de serie over?


Outlander vertelt het verhaal van Claire Randall, een verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die mysterieus terug in de tijd wordt geslingerd naar het Schotland van de 18e eeuw. Daar komt ze terecht in een wereld vol gevaren en intriges, en ontmoet ze de charismatische Highlander Jamie Fraser.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Diana Gabaldon. Deze boeken combineren historische fictie, romantiek en tijdreizen, en vormen de basis voor de spannende verhaallijnen van de serie.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Caitriona Balfe als Claire Randall, bekend van Ford v Ferrari. Sam Heughan als Jamie Fraser, bekend van The Spy Who Dumped Me. Tobias Menzies als Frank Randall en Black Jack Randall, bekend van The Crown. Deze getalenteerde acteurs brengen de complexe personages tot leven en zorgen voor een meeslepende kijkervaring.

Voor wie is deze serie?


Outlander is perfect voor liefhebbers van historische drama's en romantiek. Fans van series zoals Game of Thrones en Dark zullen zeker genieten van de rijke verhaallijnen en de gedetailleerde historische setting. De mix van tijdreizen, romantiek en historische context maakt het een unieke kijkervaring.

Is de serie te bingen?


De serie heeft momenteel zes seizoenen, met in totaal 75 afleveringen, elk ongeveer een uur lang. Als je besluit om in één keer door te kijken, ben je ongeveer 75 uur bezig. Ideaal voor een lang weekend vol met epische avonturen en romantiek!



Het nieuwe seizoen is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Outlander gaat te lang door

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen