search
Update over 'Young Sheldon' breekt harten: Fans uiten massale woede
Series / Nieuws

Update over 'Young Sheldon' breekt harten: Fans uiten massale woede

Veel fans zijn boos over het plan voor de spin-off van Young Sheldon.

The Big Bang Theory was lange tijd zeer populair en eindigde hierdoor pas na 12 seizoenen. In 2017 kreeg de serie een prequel, Young Sheldon. Veel kijkers vonden deze serie veel beter dan de originele en nu zijn ze woedend door een nieuwe update.

Hoewel The Big Bang Theory en Young Sheldon over dezelfde persoon gaan, zijn de series niet te vergelijken. The Big Bang Theory is een typische sitcom. De serie is op vrij statische wijze gefilmd met een live publiek. De prequel schafte dit multicameraformaat en het publiek echter helemaal af, waardoor de serie totaal anders is dan het origineel.

Het origineel vs. de prequel


Young Sheldon liet zien dat de franchise een serie kon maken van hoog niveau. Bovendien hebben fans allerlei nieuwe favoriete personages, zoals Georgie en Mandy. Ze zijn zelfs zo populair dat de twee een gloednieuwe spin-off krijgen, Georgie and Mandy's First Marriage.

Het goede nieuws houdt echter meteen op. Meerdere rapporten over de nieuwe spin-off hebben aangegeven dat de serie terug gaat naar waar alles begonnen is: The Big Bang Theory. Het multicameraformaat en het live publiek komen dus weer terug.

Boze fans


En dat is dus precies wat fans niet willen! BlackWolfOne startte de thread 'Young Sheldon Spin-off: A Change in Format' op Reddit waarin de gebruiker het nieuwe plan uitlegde. Andere gebruikers reageerden snel met grote afgunst op dit gloednieuwe plan.



Zo schrijft A1steaksauceTrekdog7: "Ik maak me zorgen over dat het nep gaat klinken, zoals bij [The Big Bang Theory]. [Young Sheldon] is echt grappig en ik mis dat waardeloze sitcom-formaat zeker niet."

Ook Free-Airline-6639 is niet blij met dit plan: "Ugh geen laugh track. Die zijn zo slecht."

Andere meningen


Natuurlijk zijn er ook gebruikers en fans die dit nieuwe plan helemaal niet zo erg vinden, maar het lijkt erop dat het grootste gedeelte van de kijkers niet zit te wachten op het oude sitcom-format. Zij hebben liever een serie zoals Young Sheldon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Young Sheldon?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen