search
Eerste foto's van 'Dexter: Original Sin': dit kun je verwachten van de prequel
Series / Foto's

Eerste foto's van 'Dexter: Original Sin': dit kun je verwachten van de prequel

De hoofdrolspelers zijn te zien in de eerste beelden van de prequelserie.

Er zit schijnbaar tempo in de prequelserie over Dexter Morgan (Patrick Gibson). Dexter: Original Sin heeft een stevige cast en we kunnen nu de eerste foto's bekijken.

De opnames zijn vorige maand begonnen en Deadline heeft nu de eerste foto's geplaatst. Patrick Gibson is te zien als Dexter, evenals de rest van het gezin.

Berucht


Christian Slater speelt Harry Morgan, Dexters adoptievader die ervoor zorgt dat de jonge psychopaat zijn neigingen inzet om met criminelen af te rekenen.

Op de foto's zie je onder andere vader en zoon Morgan en daarnaast is Molly Brown te zien als Dexters zus Debra. Een meer lugubere foto toont de beruchte tafel met het wikkelplastic.

Overig


Het seizoen bestaat uit tien afleveringen en de makers hebben de nodige grote namen weten te strikken. Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) speelt Aaron Spencer. Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) heeft een gastrol in het debuutseizoen. Overige rollen worden gespeeld door James Martinez (Angel Batista), Christina Milian (Maria LaGuerta), Alex Shimizu (Vince Masuka) en Reno Wilson (Bobby Wat).

Bekijk op instagram


In de tussentijd kun je Dexter streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in Dexter: Original Sin?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen