search
Nicolas Cage krijgt versterking in zijn opvallende Spider-Man-serie van Marvel
Series / Nieuws

Nicolas Cage krijgt versterking in zijn opvallende Spider-Man-serie van Marvel

De live-actionversie heeft zojuist een bekende naam weten te strikken.

Prime Video heeft de rechten op Spider-Man: Noir, de strip over de jaren 30-detective in New York, die worstelt met zijn verleden als superheld. Nicolas Cage speelt de rol in de verfilming van deze Marvelstrip.

Deadline bericht dat er nog een hoofdrol is gecast, namelijk die van de zangeres in een van New Yorks grootste nachtclubs. Actrice Li Jun Li zal naast Cage te zien zijn. We kennen haar als Jenny Wah in Wu Assassins.

Dezelfde makers


Eerder leende de acteur zijn stem voor Spider-Man: Into the Spider-verse: de makers van deze animatiefilm, Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, produceren Spider-Man: Noir samen met Oren Uziel en Steve Lightfoot. De twee laatstgenoemden zijn tevens de showrunners van de serie.

Eerder werd Lamorne Morris gecast als Robbie Robertson, de journalist die verslag doet van Spider-Noirs acties. Harry Bradbeer regisseert de eerste twee afleveringen van het seizoen en is tevens uitvoerend producent.

Enige superheld


Cage speelt de ouder wordende Ben Reilly, die werkt als morsige detective. Hij worstelt met zijn verleden als de enige superheld van de stad. Zijn grote tegenstander zal gespeeld worden door Brendan Gleeson (The Banshees of Inishirin), waarbij details over het plot voor nu verborgen worden gehouden. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in Spider-Man: Noir?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen