search
Volgend seizoen 'Fallout' heeft mogelijk een grote verrassing voor ons in petto
Series / Nieuws

Volgend seizoen 'Fallout' heeft mogelijk een grote verrassing voor ons in petto

Wordt de serie net als de games? Of zijn we te gehecht geraakt aan de huidige sterren?

Het is inmiddels duidelijk dat de live-action adaptatie van het populaire computerspel Fallout een schot in de roos is voor Prime Video. Hoog tijd voor een update over het onvermijdelijke tweede seizoen.

De grote bazen van Amazon MGM Studios, Jennifer Salke en hoofd van TV Vernon Sanders, werden onlangs gevraagd naar de ontwikkelingen van seizoen twee, waarin de mogelijkheid van een anthologieserie werd besproken.

Wel of geen nieuw verhaal?


Salke en Sanders realiseerden zich dat de wereld van Fallout zich uitstekend leent voor een anthologieserie. Elke editie van de computerspellen had immers ook een compleet nieuw verhaal. Ze hebben deze mogelijkheid verkend, maar kwamen met een duidelijk antwoord.

De volledige cast van het eerste seizoen komt terug voor een nieuw hoofdstuk. Volgens Salke zijn de makers van Fallout volledig toegewijd aan het huidige verhaal, met bijbehorende acteurs. We kunnen ons dus komend seizoen opmaken voor nog veel meer van Cooper en Lucy.

Prime Video doet het goed


Het gaat de streamingdienst voor de wind. Naast alle successen die ze met Fallout hebben behaald, is de serie naast Mr. & Mrs. Smith ook nog eens genomineerd voor een Emmy Award in de categorie Beste Dramaserie.



Salke en Sanders hadden ook nog een leuk nieuwtje voor de fans: de productie van het tweede seizoen van Fallout loopt zodanig voor op schema dat ze een eerdere release dan gepland niet onwaarschijnlijk vinden.

Wanneer deze release dan is, werd niet bekendgemaakt. Tot die tijd kun je het eerste seizoen nog eens streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Fallout?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen