search
Derde seizoen grote horrorserie krijgt opvallende hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Derde seizoen grote horrorserie krijgt opvallende hoofdrolspeler

Na twee pakkende seizoenen keert The Terror terug voor meer... terreur!

Dan Stevens heeft een duivelse deal gemaakt. AMC Networks heeft namelijk aangekondigd dat de acteur uit Downton Abbey en Legion heeft getekend voor de hoofdrol in The Terror: Devil in Silver, het derde seizoen in de horror-anthologyserie.

Stevens zal ook fungeren als producent van de verfilming van het gelijknamige boek van Victor LaValle uit 2012. Het derde seizoen speelt zich af in een angstaanjagende psychiatrische inrichting, waarvan Stevens de nieuwste patiënt wordt.

Uitdagende rol


Stevens speelt de rol van Pepper, een arbeider die door onverwachte omstandigheden onterecht in het New Hyde Psychiatric Hospital terechtkomt.

Deze inrichting zit vol met figuren die de maatschappij liever wil vergeten. In de inrichting krijgt Pepper het niet alleen aan de stok met de andere patiënten, maar ook de dokters die geheimen voor de buitenwereld verborgen houden. Ook zou de duivel zelf zich wel eens kunnen verschuilen in het instituut.

Verrassend derde seizoen


Stevens verklaarde zelf het volgende over zijn deelname aan de serie:



"Ik vind het geweldig dat ik onderdeel uitmaak van The Terror: Devil in Silver. Deze serie is een duistere symfonie van psychologische horror en drama, en zal het publiek shockeren."

Betrouwbare regisseur


Christopher Cantwell (Halt and Catch Fire) zal fungeren als de hoofdzakelijke scenarist en produceren samen met LaValle, Stevens en Karyn Kusama.

Kusama (Jennifer's Body, Destroyer, Yellowjackets) zal de eerste twee afleveringen van het zesdelige derde seizoen regisseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The Terror al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen