search
Nostalgie heeft Netflix in zijn greep: herkenbare en geliefde vechtserie direct bovenaan de top 10
Series / Nieuws

Nostalgie heeft Netflix in zijn greep: herkenbare en geliefde vechtserie direct bovenaan de top 10

Het laatste seizoen van Cobra Kai is gestart op Netflix en boekt gelijk veel succes.

De serie startte ooit op YouTube Red, maar al snel was Netflix erbij om deze op te kopen. Ondertussen is Cobra Kai een van de paradepaardjes van de streamingdienst. Afgelopen donderdag begon het zesde en laatste seizoen.

Het laatste seizoen wordt opgedeeld in drie delen. Na dit eerste deel verschijnt in november deel twee met opnieuw vijf afleveringen en in 2025 wordt de serie afgerond met het derde en laatste deel dat ook bestaat uit vijf afleveringen.

Ontvangst


De complete serie staat op 92 procent op de Tomatometer. De eerste vijf afleveringen van seizoen 6 lijken die score iets naar beneden te halen, aangezien het nieuwe seizoen op een iets mindere 83 procent staat na 18 recensies.

"Dit is met afstand de zwakste reeks afleveringen in de serie tot nu toe. Ze zijn tandeloos en doen alles gewoon nog eens dunnetjes over," vindt Bradley Russell van Total Film. En Zaki Hasan van TheWrap: "Als deze eerste reeks afleveringen een indicatie zijn, dan zal het publiek na afloop vrolijk 'Banzai!' roepen."

Nu te zien


Als je Cobra Kai seizoen 6 graag wilt zien, dan vind je de eerste vijf afleveringen nu op Netflix.



De synopsis van de serie: Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

Ook interessant
Nieuwe duistere Netflix-serie wekt een veel ongeloof en staat direct in de top 10
Netflix heeft de docureeks Homicide een tweede seizoen gegeven en deze staat direct hoog in de Netflix Top 10. De vijfdelige reeks wekt ongetwijfeld een veel ongeloof over hoe.. Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Steling: Cobra Kai is overrated

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen