search
Netflix-serie 'One Piece' kan fluiten naar komst grote Hollywoodster
Series / Nieuws

Netflix-serie 'One Piece' kan fluiten naar komst grote Hollywoodster

Ondanks de wens van de fans gaat er nu een dikke streep door het plan.

In augustus vorig jaar kwam Netflix met het zeer succesvolle One Piece en al snel hadden fans unaniem een favoriete actrice om de rol te spelen van het bekende personage Dr. Kureha in seizoen twee. De producenten komen echter met slecht nieuws.

One Piece van Netflix is een live-action adaptatie van het populaire Japanse origineel, met een bijbehorende omvangrijke groep fans. Zij zagen in de Oscarwinnende Hollywoodactrice Jamie Lee Curtis de perfecte Dr. Kureha.

Helaas, te druk


Becky Clements, producent van de serie, vertelde dat het casten van Curtis in de rol van Dr. Kureha niet haalbaar is: "Jamie is helemaal weg van de serie. Ze heeft momenteel alleen te veel projecten die ze moet opnemen, waardoor onze productiedata niet matchen. Ze wilde het zeker doen, maar haar andere verplichtingen kregen voorrang, en het werd te ingewikkeld."

Clements werd ook gevraagd of er dan iemand anders al in de running is voor het bekende personage. Ze bevestigde dat er al iemand benaderd en gecast is, maar nog niet aangekondigd.

Seizoen 2 wordt nog groter


Inmiddels wordt er druk gewerkt aan seizoen twee en zijn de opnames bezig in het zonnige Zuid-Afrika. De producenten willen de grote open locaties, blauwe luchten en zonovergoten exterieurs benadrukken die ook te zien waren in het eerste seizoen.



Het lijkt erop dat seizoen twee pas eind 2025 of begin 2026 uit zal komen. Kijk tot die tijd alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij te wachten op het tweede seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen