search
Deze verhittende en futuristische bioscoopfilms nemen Netflix helemaal over
Films / Nieuws

Deze verhittende en futuristische bioscoopfilms nemen Netflix helemaal over

De bioscoopfilms Anyone But You en Synchronic staan nu op de twee bovenste plaatsen in de Netflix Top 10

Twee opvallende bioscoopfilms staan nu in de Netflix Top 10 van films en hebben gelijk de eerste en tweede plaatsen in bezit genomen. De nieuwe koploper is Anyone But You, een romkom die eerder dit jaar nog succesvol draaide in de wereldwijde bioscopen.

Anyone But You met de sterren Sydney Sweeney en Glen Powell deed het vooral goed bij het publiek en scoort op Rotten Tomatoes een prima Audience Score van 87 procent. Daarnaast rinkelden de bioscoopkassa's hevig met een uiteindelijke wereldwijde omzet van ruim 220 miljoen dollar.

Sciencefiction


De tweede plaats wordt momenteel ingenomen door de sciencefictionfilm Synchronic, die in het coronajaar 2020 in de bioscopen verscheen. De film met onder andere Anthony Mackie en Jamie Dornan werd wel erg sterk ontvangen, gezien de score van 79 procent op de Tomatometer.

De Top drie is compleet met de spannende Netflix-mysteriefilm Svaniti Nella Notte uit Italië. Andere opvallende titels in de lijst zijn In the Land of Saints & Sinners, Beverly Hills Cop: Axel F en de kaskraker Titanic.

Succesfilms


Heb jij zin om Anyone But You of Synchronic te gaan kijken? Beide films vind je op Netflix. SerieTotaal raad je aan om sowieso Synchronic een kans te geven.



De synopsis van Synchronic: Dennis en Steve zijn paramedici in New Orleans. Ze stuiten op een reeks gruwelijke sterfgevallen die verband houden met een designerdrug. Er is nog maar weinig bekend over de drug die erg vreemde effecten bij de gebruikers veroorzaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke film vindt of lijkt jou leuker?

  • Synchronic

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Anyone But You

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen