search
Een van de sterkste en beste films van dit jaar staat eindelijk klaar op streaming
Films / Specials

Een van de sterkste en beste films van dit jaar staat eindelijk klaar op streaming

De sfeervolle en humoristische dramafilm 'The Holdovers' is vanaf volgende week eindelijk te streamen.

Het is bijna zover: één van de beste films van dit jaar verschijnt binnenkort op SkyShowtime. De comedy-dramafilm The Holdovers is vanaf volgende week te streamen.

De dramafilm The Holdovers is geschreven door David Hemingson en geregisseerd door Alexander Payne (Sideways, Downsizing). De film werd genomineerd voor vijf Oscars, waaronder die voor Best Picture. Ook won de film twee Golden Globes.

Een onverwachte kerst


The Holdovers speelt zich af in december 1970. De strenge en koppige klassieke oudheid-docent Paul Hunham wordt door het schoolhoofd uitgekozen om tijdens de kerstvakantie aanwezig te blijven op het internaat waar hij werkt.

Hij moet de studenten in de gaten houden die niet naar huis kunnen tijdens de vakantie. Na een paar dagen blijft er nog maar één leerling over: de 18-jarige intelligente onruststoker Angus, wiens moeder en stiefvader zonder hem op vakantie zijn gegaan.

Cast


In het schoolgebouw verblijft ook nog kokkin Mary Lamb, van wie de zoon net is omgekomen in de Vietnamoorlog. Deze drie enorm verschillende mensen zitten nu met elkaar opgescheept, maar kunnen meer van elkaar leren dan ze ooit hadden verwacht.



In de rol van Paul Hunham zien we Paul Giamatti (American Splendor, Cinderella Man). De rol van Angus wordt gespeeld door Dominic Sessa en die van Mary Lamb door Da'Vine Joy Randolph (Only Murders in the Building, The Lost City).

SkyShowtime


De opnames voor The Holdovers duurden van januari tot maart 2022. De Amerikaanse bioscooprelease vond plaats in november 2024. In Nederland verscheen de film echter pas in januari van dit jaar in de bioscoop.

En nu is het eindelijk zover: The Holdovers is zeer binnenkort gewoon vanaf je bank te streamen. Vanaf zaterdag 27 juli bekijk je de film op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij The Holdovers als je de film al hebt gezien?

  • Een 8 of hoger

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Lager dan een 8

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen