search
Enorme domper voor 'One Piece' seizoen 2
Series / Nieuws

Enorme domper voor 'One Piece' seizoen 2

Eerder zou deze actrice nog interesse hebben getoond in een grote rol, maar dat gaat nu niet door.

Er ging al een tijd lang een gerucht dat Oscarwinnaar Jamie Lee Curtis een grote rol zou gaan spelen in het tweede seizoen van Netflix-hit One Piece, maar dat gaat niet langer door.

Curtis liet in een interview blijken een grote fan te zijn van de anime-serie van One Piece, en dat ze met name te spreken was over het personage Tony Tony Chopper. Ook liet ze weten graag de rol van Nico Robin te willen spelen.

Perfecte casting


Curtis is echter qua leeftijd totaal niet geschikt voor de rol van Robin, maar online waren er heel wat mensen die lieten weten Curtis te willen zien als Chopper's mentor Dr. Kureha, waar ze veel overeenkomsten mee heeft.

Showrunner Matt Owens en Curtis hadden tijdens de Hollywood-stakingen een onderonsje via social media en beloofden tot een deal te komen wanneer de stakingen voorbij zouden zijn.

Helaas pindakaas


Tot de grote teleurstelling van veel fans komt het er echter niet van. Producent Becky Clements heeft Deadline laten weten dat Curtis definitief niet van de partij zal zijn:



"Zij houdt van de serie, maar heeft te veel rollen in de pijplijn om mee te kunnen spelen in onze serie. Ze wilde dolgraag meedoen, maar door haar andere deals werd het allemaal erg gecompliceerd."

Waardige vervanger?


Clements liet echter weten dat ze een "fantastische persoon" hebben gevonden om Kureha te spelen. Daaruit blijkt dus dat er al iemand anders is gecast. Die naam is echter nog niet onthuld.

One Piece seizoen 2 wordt ergens in de tweede helft van 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij Jamie Lee Curtis in seizoen 2 willen zien?

  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen