search
Het laatste seizoen van 'The Boys': grote ontwikkelen en meer!
Series / Nieuws

Het laatste seizoen van 'The Boys': grote ontwikkelen en meer!

Het vierde seizoen kwam eerder deze week tot zijn einde, dus nu kunnen we vooruit gaan kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder deze week kwam het vierde seizoen van Prime Video's mega-hitserie The Boys tot een einde. Het perfecte moment dan ook om vooruit te blikken naar wat we kunnen verwachten van het vijfde en laatste seizoen.

De seizoensfinale was er een die gemengde reacties kreeg. We zagen hoe Homelander min of meer het leiderschap over de Verenigde Staten overneemt en The Boys in hun meest benarde situatie tot nu toe zitten.

Een strik erom


De grote vraag is nu hoe deze verhaallijnen netjes zullen worden afgerond in het laatste seizoen, waar momenteel de scripts voor worden geschreven.

Dit laatste seizoen zal overigens bestaan uit acht afleveringen. Tevens wordt er al gesproken met een aantal grote sterren om hun opwachting te maken in de laatste afleveringen.

Hoe gaat het aflopen?


Gedurende een interview met LADBible liet showrunner Eric Kripke het volgende los over wat we kunnen verwachten:



"Weet je, ik denk dat de finale van seizoen 4 laat zien wat we al vijf jaar plannen, want je kunt niet langer dan één seizoen doorgaan na deze gebeurtenissen.The Boys zijn op hun dieptepunt en we maken ons zorgen over hun toekomst."

Het einde nadert


Kripke vervolgt met: "We zijn op een punt beland dat lijkt op de tweede helft van een film waar iedereen op zijn dieptepunt is. Nu moeten ze zich hieruit zien te worstelen en op de een of andere manier de wereld redden."

De opnames van de laatste set afleveringen moeten in november beginnen. Je kunt er dan ook op rekenen dat ze pas ergens in 2026 te streamen zijn op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog een seizoen van The Boys: balen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen