search
Slotseizoen 'The Umbrella Academy' zet de zaken behoorlijk op zijn kop
Series / Featured

Slotseizoen 'The Umbrella Academy' zet de zaken behoorlijk op zijn kop

De trailer geeft een aantal hints, waarbij een bepaald onderdeel sterk opvalt.

De trailer heeft een voorproefje gegeven van hetgeen we kunnen verwachten in het vierde seizoen van The Umbrella Academy. Er is sprake van een tijdsprong en ook nu moet een naderende apocalypse tegengehouden worden.

Het ziet ernaar uit dat Ben (Justin H. Min) de katalysator is voor deze gebeurtenis. Uitgerekend Viktor (Elliott Page) is degene die hem hierbij moet helpen, wat het eerdere verhaal drastisch omgooit.

Katalysator


De Hargreeves' bevinden zich in een realiteit waarin zowel Reginald (Colm Feore) als Abigail (Liisa Repo-Martell) nog in leven zijn en dit geldt ook voor Ben. Blijkens de trailer krijgen ze hun krachten terug, maar ook nu is het einde van de wereld nabij.

Nick Offermans personage benoemt dat het "tentakeljongen" is die "nodig is om de tijdlijnen te begrijpen", wat impliceert dat Ben om een of andere reden de catalyst is voor de gebeurtenissen.

Contact


In de trailer neemt Viktor contact op met zijn broer, wat de situatie in het tweede seizoen omkeert. Toen was het namelijk de geest van Ben die er in slaagde om contact te maken met Viktor/Vanya, die in trance verkeerde. Het laatste seizoen verwijst dus naar deze eerdere plotlijn in de afronding van het verhaal.



Ben is in deze realiteit in leven, waardoor hij meer op de voorgrond treedt vergeleken met de eerdere seizoenen. Anderzijds is Viktor de aangewezen persoon om Ben door de gebeurtenissen heen te slepen, waardoor de serie een geheel vormt.

Wanneer te zien?


Seizoen 4 van The Umbrella Academy kun je streamen vanaf 8 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zin in de laatste The Umbrella Academy afleveringen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen