search
De vrije tijdsbesteding van Mila Kunis uit 'That '70s Show': dit verwacht je nooit
Series / Specials

De vrije tijdsbesteding van Mila Kunis uit 'That '70s Show': dit verwacht je nooit

Mila Kunis blijkt groot fan te zijn van een wereldberoemde game.

Hollywoodacteurs zijn ook gewoon mensen. Mocht je daar ooit aan getwijfeld hebben, dan zal dit feitje over Mila Kunis het voor je bewijzen. Ze heeft namelijk een doodnormale hobby.

De Oekraïens-Amerikaanse actrice brak door met haar rol in de comedyserie That '70s Show, die uitgezonden werd van 1998 tot 2006. Ze kreeg deze rol op zeer jonge leeftijd, want ze was pas 14 jaar oud.

Carrière


Daarna bouwde ze verder aan haar carrière met films als Black Swan, Friends with Benefits en Oz the Great and Powerful. In 2015 trouwde ze met haar That '70s Show-collega Ashton Kutcher, met wie ze twee kinderen heeft.

Ze is inmiddels een van de grotere Hollywoodsterren, waarvan je misschien niet meteen zou verwachten dat ze een doodnormale hobby heeft. Maar ook bekende acteurs moeten natuurlijk hun vrije tijd aan iets besteden.

Gamen


In het geval van Kunis is haar onverwachte hobby gamen. In interviews heeft ze vaak haar liefde voor gamen geuit, en noemt ze dit een van de beste manieren om tot rust te komen en even te ontsnappen aan de druk van Hollywood.



Haar favoriete game is World of Warcraft, een wereldberoemde multiplayer rollenspel-game. In het spel heb je een eigen avatar, waarmee je strijdt tegen monsters, communiceert met NPC's en andere spelers, nieuwe plekken ontdekt en quests voltooid.

Anoniem


Het feit dat je in het spel je eigen avatar creëert en dus niet je eigen naam hoeft te gebruiken, zorgt ervoor dat het spel anoniem gespeeld kan worden. Voor Kunis betekent dit dat ze tijdens het gamen even anoniem kan zijn.

That '70s Show is momenteel helaas nergens te streamen. Bekijk Black Swan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Mila Kunis zien we veel te weinig in films en series

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen