search
Nieuw op NPO Start: veel series vol drama en populaire quiz
Series / Nieuws

Nieuw op NPO Start: veel series vol drama en populaire quiz

Deze week zie je veel sport, dramaseries en een nieuw seizoen van een populaire quiz.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

De Slimste Mens


Verschijnt op: Maandag 22 juli | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-5 | Genre: Spelprogramma | Kijk op: NPO Start

Quiz met een knipoog, waarbij het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief kunnen denken. Jurylid Maarten van Rossem staat Philip Freriks bij en levert op zijn geheel eigen wijze commentaar op de kandidaten en hun kennis. Stream elke werkdag een nieuwe aflevering.



Max Vakantieman


Verschijnt op: Maandag 22 juli | Release: Seizoen 6 - aflevering 3 | Genre: Nieuws / Talkshow | Kijk op: NPO Start

In MAX vakantieman schiet Sybrand Niessen gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp.



The Suspect


Verschijnt op: Dinsdag 23 juli | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Drama / Mysterie / Thriller | Kijk op: NPO Start

Dokter Joseph O'Loughlin heeft een succesvolle carrière als klinisch psycholoog, maar een onverwachte diagnose gooit zijn leven overhoop. Als de politie hem vervolgens vraagt om te helpen bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw, duiken er geheimen uit zijn verleden op.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

22 juli: Sportlab Sedoc: de weg naar Parijs (seizoen 4 - aflevering 4) - Sport - In deze Nederlandse docuserie volgt oud-olympiër Gregory Sedoc vijf sporters die zich proberen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs.

22 juli: Four Lives (seizoen 1 - aflevering 3) - Misdaad / Drama / Geschiedenis - Als vier jonge homoseksuele mannen kort na elkaar dood worden aangetroffen in Barking, een buitenwijk van Londen, zoeken de dierbaren naar de ware toedracht.

25 juli: The Tower (seizoen 1 - aflevering 2) - Misdaad / Drama / Mysterie - Na de tragische dood van een ervaren agent en een tienermeisje die van een Londense flat zijn gevallen, onderzoekt rechercheur Sarah Collins de duistere kant van het politiewerk.

26 juli: Too Good to be True (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Drama - Alleenstaande moeder Rachel worstelt om rond te komen als schoonmaakster. Dan wordt haar een goedbetaalde baan aangeboden in de villa van de rijke zakenman Elliot. Ze neemt de baan aan en Elliot lijkt een perfecte, betrokken werkgever, maar dan begint Rachel te twijfelen aan zijn motieven.

27 juli: Shetland (seizoen 8 - aflevering 3-4) - Misdaad / Drama / Mysterie - Inspecteur Jimmy Perez is na een lange tijd teruggekeerd naar zijn geboortegrond, de ruige en afgelegen Shetlandeilanden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij toegang tot NPO Start?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen