search
Pikante en sensuele realityserie op Netflix warmt de kijkers flink op
Series / Nieuws

Pikante en sensuele realityserie op Netflix warmt de kijkers flink op

Sinds enkele dagen staat het zesde seizoen van Too Hot to Handle online.

De Netflix Top 10 bestaat vaak uit fictieve (mini)serie en true crime-docu's. Regelmatig duiken er ook realityseries op. Too Hot to Handle is al jaren een terugkerende realityserie en nu staat het nieuwste seizoen op de derde plaats in de toplijst.

De datingserie startte in 2020 op Netflix en past prima in het lijstje met series als Love Island en Temptation Island. Too Hot to Handle is inmiddels toe aan zijn zesde seizoen, met opnieuw tien afleveringen.

Verspreid online


Netflix heeft de eerste vier afleveringen online gezet. Op 26 juli en 2 augustus komen nog eens twee keer drie afleveringen online, waardoor het verloop van de serie voorlopig spannend blijft voor de echte fans.

Too Hot to Handle, op IMDb goed voor een bedenkelijke score van 4,8, neemt je mee naar een paradijs waar vele mooie vrijgezelle mannen en vrouwen met elkaar samenleven. Om de hoofdprijs van $250 duizend te winnen mogen ze het bed niet met elkaar delen.

Nu te zien


Ben je toe aan het zesde seizoen, of wil je alle afleveringen graag (nog een keer) zien? Je vindt Too Hot to Handle op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Too Hot to Handle: een favoriet van jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen