search
Binnenkort krijgt de hipste serie van Netflix nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

Binnenkort krijgt de hipste serie van Netflix nieuwe afleveringen

De nieuwe trailer voor Emily in Paris seizoen 4 - Deel 1 staat nu online.

Na drie goed ontvangen seizoenen van Emily in Paris start binnenkort seizoen 4. Ook dit seizoen zit weer boordevol romantiek, drama en natuurlijk ‘haute couture’. Hieronder zie je de nieuwste trailer.

Het vierde seizoen van de populaire serie verschijnt in twee delen van elk vijf afleveringen. Deel 1 gaat in première op 15 augustus; deel 2 volgt op 12 september.

Drama en chemie


Na de dramatische gebeurtenissen tijdens de mislukte bruiloft van Camille en Gabriel is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar Gabriel verwacht een baby met zijn ex en Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel zijn bevestigd. Op het werk moet Sylvia een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen zien in het belang van haar huwelijk.

Tegelijkertijd worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar het geld raakt op en ze worden gedwongen om geld te besparen. De chemie tussen Emily en Gabriel neemt toe wanneer ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen roet in het eten te gooien.

Lily Collins


Uiteraard speelt Lily Collins weer de hoofdrol als Emily Cooper. Andere rollen worden ingevuld door Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert) en Lucien Laviscount (Alfie).



Je vindt de complete serie Emily in Paris uiteraard gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar meer Emily in Paris?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen