search
4 onbekende Netflix-series die je moet streamen: Indrukwekkende aanraders
Series / Nieuws

4 onbekende Netflix-series die je moet streamen: Indrukwekkende aanraders

We hebben weer een scala aan verschillende topseries voor je om te ontdekken.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

The Good Cop



De combinatie van humor, spanning en de New Yorkse politiedienst is altijd een formule voor succes. In 2018 kwam deze serie naar Netflix, en heeft met het enige seizoen een prima score op Rotten Tomatoes behaald van 83%.

Een radicaal-eerlijke rechercheur probeert als The Good Cop niet alleen moordzaken op te lossen, maar ook op zijn criminele, maar zachtaardige vader te letten.



Arrested Development



Toen deze serie in 2003 uitkwam, sloeg het in als een bom. Het kreeg in de loop der jaren een flinke cultstatus, maar bij het grote publiek is het wat weggezakt. Op Rotten Tomatoes zie je die cultstatus terug, gezien de waardering van 85%. Stream alle afleveringen op Netflix.

Arrested Development volgt de nuchtere Michael Bluth die de leiding neemt over het familiebedrijf nadat zijn vader in de gevangenis belandt. Maar de rest van zijn verwende en disfunctionele familie maakt zijn taak ondraaglijk.



GLOW



Van deze serie, met Community-ster Alison Brie, kijk je alle drie de seizoen op Netflix. Op de Tomatometer doet de serie het met een score van 93% uitstekend.

GLOW geeft een kijkje in de persoonlijke en professionele levens van een groep vrouwen die in de jaren '80 optreden voor een worstelorganisatie in Los Angeles.



From



Een duistere, mysterieuze en vooral angstaanjagende serie die bekend werd in Amerika, maar in Nederland het grote publiek nog niet bereikt heeft. Op Rotten Tomatoes zijn publiek en critici lovend, en geven de serie een uitstekende score van 94%. Stream het eerste seizoen op Netflix.

Verdwaalde reizigers komen in From vast te zitten in een mysterieus stadje waar ze niet uit geraken, en waar kwade machten hun geest beïnvloeden en ze 's nachts worden opgejaagd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen