search
Netflix cancelt een van zijn goedkope abonnementsvormen
Series / Nieuws

Netflix cancelt een van zijn goedkope abonnementsvormen

Het gaat goed bij Netflix en dat betekent dat we extra moeten gaan betalen.

Voorlopig is er in Nederland nog geen abonnementsvorm van Netflix waarbij advertenties het maandtarief naar beneden duwen. In veel andere landen is dat wel het geval. In veel van die landen wordt nu het goedkoopste advertentievrije abonnement gecanceld.

Dit abonnement kost in Noord-Amerika nu 11,99 dollar, maar dit gaat nu verdwijnen waardoor er enkel de keuze overblijft tussen het abonnement van 6,99 dollar per maand mét commercials en het duurdere standaard abonnement van 15,49 dollar per maand zonder commercials. Daarnaast is er nog het nog duurdere premiumabonnement.

Keuze


"In essentie bieden we ze een betere ervaring, twee streams in plaats van één. We hebben een hogere beeldweergave. We hebben downloads. En dat allemaal voor een lage prijs, 6,99 dollar in de Verenigde Staten. We denken dat dit een enorme entertainmentwaarde vertegenwoordigt. En het omvat commercials," aldus Netflix co-CEO Greg Peters.

En: "En voor leden die die commercials niet willen, kunnen ze natuurlijk ook kiezen voor onze advertentievrije standaard- of premiumabonnementen."

Koploper


Waar veel streamingdiensten financiële problemen ondervinden, gaat het met Netflix weer goed. De dienst heeft overduidelijk de streamingsoorlog gewonnen, aangezien Netflix juist abonnees wint waar de andere diensten abonnees zien opzeggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij een abonnement met reclames nemen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen