search
Dit is wanneer seizoen 2 van 'The Boys'-spinoff 'Gen V' verschijnt
Series / Nieuws

Dit is wanneer seizoen 2 van 'The Boys'-spinoff 'Gen V' verschijnt

Het wachten op het laatste seizoen van The Boys wordt iets verzacht door het tweede seizoen van Gen V.

De opnames van het tweede seizoen van Gen V zijn al twee maanden volop in gang. Dit is bevestigd door Amazon Studios-baas Vernon Sanders.

En dat is goed nieuws voor fans van de The Boys-franchise, die nog zeker tot 2026 moeten wachten op het vijfde en laatste seizoen van de populaire serie.

Gen V S2 2025


Sanders liet het volgende kwijt over de status van Gen V en wanneer we seizoen 2 kunnen verwachten:

"We houden van Gen V en het tweede seizoen lijkt heel sterk te worden. Natuurlijk heeft de productie een flinke klap gehad door het verlies van Chance Perdomo, maar uiteindelijk zullen fans van The Boys genieten van het tweede seizoen. We zijn al een paar weken aan het filmen en hopen dat we de afleveringen in 2025 zullen streamen."

Visie eren


De studiobaas heeft tevens laten weten dat ze graag meer spinoffs van The Boys willen maken, zeker nu bekend is dat The Boys eindigt met seizoen. De uiteindelijke beslissing is echter aan bedenker Eric Kripke.



Aldus Sanders; "Dit draait allemaal om Eric Kripke. We hebben het grote succes te danken aan zijn visie en uitvoering. Natuurlijk hebben we hem gevraagd of hij niet meer dan vijf seizoen wil maken. Maar we zullen zijn oorspronkelijke visie eren."

The Boys: Mexico


We weten overigens wel dat een andere spinoff, The Boys: Mexico, in de vroegste fase van ontwikkeling is. Diego Luna en Gael Garcia Bernal zullen deze serie produceren.

Het eerste seizoen van Gen V is volledig te streamen via Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Net zo fan van Gen V als The Boys?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen