search
Poster voor volgende 'Star Wars'-serie lekt met mysterieuze droid en andere personages
Series / Nieuws

Poster voor volgende 'Star Wars'-serie lekt met mysterieuze droid en andere personages

Na The Acolyte krijgen we later dit jaar nog een andere Star Wars-serie voorgeschoteld.

Nu The Acolyte is afgelopen, kunnen we ons beginnen te verheugen op Skeleton Crew, de volgende serie in het Star Wars-universum.

Er zijn nog maar weinig grote onthullingen gedaan over Skeleton Crew, maar nu is er wel, via een nogal vreemde omweg, een poster van de serie naar buiten geglipt.

Gelekte poster


De poster is door een oplettend persoon op een onbekende locatie gehangen aan een muur gesignaleerd. Je kunt de opvallende afbeelding hieronder bekijken.

We wisten al dat de serie zich in de tijd van het Mandoverse afspeelt en dat het project qua toon vergelijkbaar is met de geliefde film The Goonies. Dat laatste gegeven komt zeker naar voren, gezien de kinderen die centraal staan en de doodshoofden aan de zijkant.

Meer posters verwacht


De cast van de serie bevat namen als Jude Law, Kerry Condon, Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith, Ravi Cavot-Conyers en Kyrianna Kratter. De eerste twee namen, tevens de bekendste in de cast, zijn niet te zien op de poster.



De Oscar-genomineerde Condon gaf onlangs een en ander prijs over haar ervaringen op de set van de serie.

Lof over opnames


Condon vertelde Variety er het volgende over: "Het is een te gek project. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik vond het geweldig om mee te doen. Het was allemaal heel onschuldig en speels.

Mensen zeggen wel eens dat je niet met kinderen of dieren moet werken, maar daar ben ik het niet mee eens. Als kinderen goede acteurs zijn, zijn ze meestal buitengewoon goed. Daarnaast speelt Jude Law mee, met wie ik eerder heb samengewerkt. En we hebben een geweldige groep regisseurs: de Daniels, Bryce Dallas Howard, Lee Isaac Chung en David Lowery. En natuurlijk Jon Watts, die het hele ding heeft bedacht."

Skeleton Crew moet voor het einde van het jaar te streamen zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk je dat Skeleton Crew beter wordt dan The Acolyte

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen