search
Stevige oorlogsfilm met Henry Cavill staat morgen eindelijk op streaming
Films / Specials

Stevige oorlogsfilm met Henry Cavill staat morgen eindelijk op streaming

Vanaf donderdag bekijk je de actiefilm 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' op Prime Video.

Zin in een oorlogsfilm vol geweld, maar ook vol humor? Dan hoef je niet lang meer te wachten, want vanaf donderdag kun je The Ministry of Ungentlemanly Warfare met Henry Cavill streamen.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare is een oorlogsfilm uit 2024, geregisseerd door Guy Ritchie. De film is gebaseerd op het boek Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII van Damien Lewis.

Verhaal


De film speelt zich af in het jaar 1941, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Verenigd Koninkrijk heeft er moeite mee om de pogingen van de Nazi's om Europa te veroveren tegen te houden. Londen wordt veel gebombardeerd en de voorraden van het leger krimpen.

Winston Churchill geeft opdracht om een missie naar West-Afrika te sturen. Daar moeten de lijnen die Duitse U-boten aanvoeren gesaboteerd worden, die de gehele Atlantische Oceaan in hun greep hebben.

Cast


Henry Cavill (The Witcher, Man of Steel) is te zien als special forces operator Gus March-Philips. Daarnaast zien we Alan Ritchson (Smallville, Titans) als de Deense militair Anders Lassen, Alex Pettyfer (Stormbreaker) als officier Geoffrey Appleyard en Eiza González (Baby Driver) als Marjorie Stewart.



De zogeheten Operatie Postmaster heeft echt plaatsgevonden. De film geeft echter een hevig gefictionaliseerde versie van de operatie weer, zoals Lewis die heeft geïnterpreteerd in zijn boek.

Prime Video


In Amerika draaide de film vanaf 19 april 2024 in de bioscoop. In Nederland zal de film niet in de bioscopen verschijnen. Maar er is gelukkig goed nieuws: zeer binnenkort kun je de film gewoon vanaf je bank bekijken.

Vanaf donderdag 25 juli staat The Ministry of Ungentlemanly Warfare namelijk op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Had jij The Ministry of Ungentlemanly Warfare graag in de bioscoop willen zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen