search
Groot en spannend nieuws voor 'Suits'
Series / Nieuws

Groot en spannend nieuws voor 'Suits'

Fans kunnen zich opmaken voor een hele hoop nieuwe avonturen in het advocatenkantoor.

De hitserie Suits debuteerde in 2011 en lanceerde de carrières van onder anderen Patrick J. Adams en Meghan Markle. Het kreeg vorig jaar een enorme opleving toen het naar Netflix verhuisde, en dat succes smaakte de producenten naar meer.

Eerder werd bekend dat NBC een pilot had besteld van een Suits-spin-off genaamd Suits: L.A., maar bleef het nog in het ongewisse of dit zou uitgroeien tot een volledige serie. Inmiddels komt het netwerk met goed nieuws voor de fans: er komt een volledig seizoen uit.

Suits-universum breidt uit


Suits: LA wordt geen reboot of revival van het origineel, maar eerder een nieuw hoofdstuk, vergelijkbaar met de CSI- en NCIS-franchises en bevat nieuwe personages op een nieuwe locatie.

De serie volgt een advocatenkantoor voor auteursrecht in Hollywood, met rollen voor onder andere Josh McDermitt (The Walking Dead), Stephen Amell (Arrow), Victoria Justice (Victorious) en John Amos (Die Hard 2).

Nieuwe plaatsen, nieuwe mensen


Suits L.A. draait om Ted Black (Amell), een voormalige federale aanklager uit New York, die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden door de machtigste cliënten in Los Angeles te vertegenwoordigen. Zijn kantoor bevindt zich op een kritiek punt en om te overleven moet hij een rol aannemen die hij zijn hele carrière verafschuwde.



Ted wordt omringd door een groep personages die hun loyaliteit zowel aan Ted als aan elkaar testen, terwijl ze hun persoonlijke en professionele levens vermengen. Ondertussen ontvouwen zich gebeurtenissen uit het verleden die Ted ertoe brachten alles en iedereen die hij liefhad achter te laten.

Netflix en het grote podium


Dankzij het wereldwijde succes van Suits op Netflix leek het eigenlijk een zekerheid dat Suits: L.A. er zou komen. Ook de spin-off komt uit de koker van Aaron Korsh, de bedenker van het origineel. Hij belooft dat het dezelfde kenmerkende humor en intrige van de originele serie behoudt.



Bekijk alle afleveringen van Suits op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij blij met dit nieuws over Suits?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen