search
Deze nieuwe duistere en heftige Netflix Original moet je binnenkort zeker gaan kijken
Films / Netflix Kijktip

Deze nieuwe duistere en heftige Netflix Original moet je binnenkort zeker gaan kijken

In oktober verschijnt het vervolg op het ijzersterke El Hoyo: eentje om naar uit te kijken.

In 2019 verscheen de geprezen en onder kijkers geliefde film El Hoyo alias The Platform. De Spaanse Netflix Original werd bejubeld en staat er goed voor op de verschillende beoordelingswebsites.

Op IMDb staat El Hoyo op een 7,0 na maar liefst 278 duizend stemmen. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer zelfs op een mooie 80 procent na 97 recensies.

Binnenkort: El Hoyo 2


In mei 2023 werd duidelijk dat de opnames voor El Hoyo 2 waren gestart door regisseur Galder Gaztelu-Urrutia, die ook de eerste film regisseerde. De hoofdrollen zijn dit keer voor Hovik Keuchkerian en Milena Smit.

El Hoyo 2 keert terug naar de wereld van "The Platform", een grote, torenachtige "Vertical Self-Management Center"-gevangenis die verschillende criminelen huisvest. Op de tientallen verdiepingen verblijven twee bewoners per verdieping en een vrij zwevend platform bezorgt hen dagelijks voedsel.

Oktober


Even geleden verscheen al de eerste trailer, zoals hieronder te zien en vanaf 4 oktober moet El Hoyo 2 te zien zijn op Netflix. Heb je de eerste film nog niet gezien? Deze vind je hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij al uit naar El Hoyo 2?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen