search
Netflix kondigt nieuw seizoen aan voor zijn grootste hit uit 2024
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuw seizoen aan voor zijn grootste hit uit 2024

Na het succesvolle derde seizoen komt er voor een vierde seizoen van Bridgerton.

In de wereldwijde Netflix Top 10 met best bekeken series ooit op de streamingdienst staat het nieuwste seizoen van Bridgerton al op de zesde plaats. Er keken nu al meer mensen naar seizoen drie dan naar seizoen twee.

Het is geen wonder dat Netflix er razendsnel bij is om seizoen vier aan te kondigen. Dit deed de streamingdienst op YouTube met een teaser en een eerste hint over wat we van de volgende reeks afleveringen kunnen verwachten.

Groot succes


Het eerste seizoen van Bridgerton is volgens Netflix maar liefst 113,3 miljoen keer bekeken. Het tweede seizoen staat op 93,8 miljoen kijksessies en op het moment van schrijven is het derde seizoen op 100,3 miljoen keer bekeken.

Het nieuwste seizoen staat nog altijd in de wekelijkse wereldwijde Netflix Top 10. Op dit moment staat de serie na tien weken op de negende plaats, met 1,9 miljoen kijksessies.

Aankondiging


Met de tekst "Welkom op de huwelijksmarkt, Mr. Bridgerton. Het verhaal van Benedict is volgend seizoen te zien" wordt het vierde seizoen aangekondigd in de promovideo op YouTube. In de beelden zien we acteur Luke Thompson ook kort in beeld. Hij ontvangt zijn kostuum voor het gemaskerde bal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sta jij al te trappelen om het vierde seizoen te gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen