search
Deze truecrimeserie op HBO Max is even onverwacht als oogverblindend mooi
Series / Nieuws

Deze truecrimeserie op HBO Max is even onverwacht als oogverblindend mooi

'Lethally Blonde' onderzoekt de donkere kant van glamour en beroemdheid.

Zin in true crime met een glamour-tintje? Voordat je Lethally Blonde gaat kijken, zijn er vijf vragen die je absoluut beantwoord moet hebben, zodat je weet waar je aan begint.

Waar gaat de serie over?


Lethally Blonde biedt een inkijk in tragische verhalen, waarbij de donkere kant van mensen die schoonheid en roem najagen wordt blootgelegd. De serie volgt slachtoffers zoals Marjorie Lee Thoreson, die in een bizarre en tragische situatie terechtkwam, en femme fatales zoals Lauren Wambles, wiens leven een duistere wending nam. De serie begint met het verhaal van Courtney Clenney, een fitness influencer die beschuldigd wordt van moord op haar vriend.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is niet gebaseerd op een boek, maar bouwt voort op het succes van The Playboy Murders, eveneens een truecrimeserie gepresenteerd door Holly Madison. Het put uit waargebeurde verhalen en geeft een gedetailleerde weergave van gevallen van exploitatie en moord.

Wie spelen er in de serie?


Hoewel Lethally Blonde zich richt op waargebeurde verhalen en minder op geacteerde scènes, zijn de hoofdpersonen in de verhalen onder andere Marjorie Lee Thoreson, Lauren Wambles en Crystal Mangum. Holly Madison, bekend van The Girls Next Door, is de presentatrice die haar unieke kennis en ervaring inbrengt.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is een mustwatch voor truecrimeliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de donkere kant van glamour en beroemdheid. Fans van series zoals The Playboy Murders en Mindhunter zullen zeker genieten van de diepgaande en soms huiveringwekkende verhalen die worden verteld.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit zes afleveringen, die elk ongeveer een uur duren. In totaal ben je dus zes uur zoet als je besluit de hele serie in één keer te kijken. Perfect voor een meeslepende binge-watch sessie in het weekend.

Mis het niet! De serie gaat in première op 27 juli op HBOMax
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben je fan van truecrimeseries?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen