search
Mis deze 4 verborgen Netflix Originals niet
Series / Nieuws

Mis deze 4 verborgen Netflix Originals niet

Aangrijpend, indrukwekkend, vermakelijk en informatief. Zie het allemaal op Netflix.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Waco: American Apocalypse



Een van Amerika's meest tragische gebeurtenissen is in beeld gebracht in deze docuserie op Netflix. Op Rotten Tomatoes behoort het tot een van de betere titels, te zien aan de goede score van 84%.

Waco: American Apocalypse gaat diep in op de zenuwslopende impasse tussen federale agenten en een religieuze sekte onder leiding van een man met een apocalyptisch visioen.



Jimmy Savile: A British Horror Story



Veel mensen zullen zich de televisiepersoonlijkheid Jimmy Savile nog wel herinneren. Deze docuserie belicht de donkere kant van Savile, en kan rekenen op een goedkeuringscijfer van 86% op Rotten Tomatoes. Stream alle afleveringen op Netflix.

Jimmy Savile was een filantropische tv-beroemdheid met een eigenzinnig karakter. Hoe heeft dit icoon zijn vele vermeende misdaden zo lang weten te verbergen? Ontdek het in Jimmy Savile: A British Horror Story.



Live to 100: Secrets of the Blue Zones



Wat zijn de factoren die ervoor zorgen dat je zo oud mogelijk wordt? In vier afleveringen op Netflix wordt een poging gedaan om daar achter te komen. Op de Tomatometer bereikt de docuserie ook de 100, het krijgt de perfecte score van 100%.

De prachtige serie Live to 100: Secrets of the Blue Zones neemt je mee naar Japan, Italië, Griekenland, Californië en Costa Rica om de geheimen van een langer en gezonder leven te ontdekken.



Turning Point: The Bomb and the Cold War



Hoewel het conflict actueel is, vliegt de serie enigszins onder de radar. Het kan op Rotten Tomatoes in ieder geval rekenen op een foutloze score van 100%. Bekijk alle negen afleveringen op Netflix.

Het verleden en het heden komen samen in Turning Point: The Bomb and the Cold War, die middels interviews met experts en archiefbeelden verbanden legt tussen de Koude Oorlog en de huidige gebeurtenissen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van docuseries?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen