search
Grote misser in 'The Acolyte': "daar heb ik het meest spijt van"
Series / Nieuws

Grote misser in 'The Acolyte': "daar heb ik het meest spijt van"

Showrunner Leslye Headland kijkt terug op de 'Star Wars-serie en wat ze anders had willen doen.

Headland kan haar geluk niet op wat The Acolyte betreft. Na lange tijd al haar energie in de serie gestoken te hebben, kijkt de showrunner terug op een seizoen waarin ze een boeiende wereld kon verkennen.

Doordat Headland zoveel zaken op het scherm wilde brengen, betekende dit ook dat ze keuzes moest maken. Een personage bleef hierdoor onderbelicht.

Goed uitgepakt


Headland wilde voornamelijk laten zien hoe Osha (Amandla Stenberg) uiteindelijk gecorrumpeerd raakt en de Dark Side kiest. Haar wens om zowel Yoda als Darth Plagueis te laten verschijnen, pakte ook goed uit in het verhaal.

Vernestra Rwoh (Rebecca Henderson) bleef achter in The Acolyte. Headland: "Ik probeerde om Vernestra's achtergrond erin te verwerken, maar dat lukte niet. Daar heb ik het meest spijt van. Er gebeurt nu eenmaal ontzettend veel".

Invloed op het heden


De maker licht vervolgens toe dat ze dieper in zou gaan op de geschiedenis tussen Qimir (Manny Jacinto) en Vernestra. "Ik kan niet bevestigen of ontkennen dat we daar mee bezig zijn. In een eventueel vervolg zouden we wel kijken naar hoe Vernestra's band met The Stranger haar beslissingen in het heden beïnvloedt," besluit Headland.



Je kunt Star Wars: The Acolyte streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is de Star Wars-serie The Acolyte een misser voor Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen