search
IJzersterke en uitlopende bioscoophits hebben Netflix nu in hun greep
Films / Netflix Kijktip

IJzersterke en uitlopende bioscoophits hebben Netflix nu in hun greep

Drie bekende films uit de bioscoop staan nu gewoon op de streamingdienst.

De Netflix Top 10 van films is weer steeds vaker het domein van bekende bioscoopfilms. Langere tijd mocht Netflix geen films van de grote studio's vertonen omdat deze exclusief op de eigen diensten als Disney+, HBO Max en SkyShowtime verschenen.

Nu staan er drie grote Hollywoodfilms in de top 10 en deze worden bijzonder goed bekeken. Als je ze nog niet hebt gezien, grijp dan nu je kans voor ze weer verwijderd zijn.

Bioscoophits


Sinds begin juli staat In the Land of Saints and Sinners, en nu op plaats vijf, met Liam Neeson al in de top 10. De misdaadfilm van Robert Lorenz verscheen begin 2024 in de bioscoop en lijkt het op streaming zelfs beter te doen. Bekijk de film hier op Netflix.

Op de derde plaats vind je de nieuwkomer M3GAN, een komische horrorfilm van regisseur Gerard Johnstone en Blumhouse Productions. De film haalde in 2023 maar liefst $181 miljoen op en trekt nu ook veel kijkers op Netflix.

Koploper


Sinds 18 juli staat Anyone But You al bovenaan de Netflix Top 10. De romkom van regisseur Will Gluck met de grote Hollywoodnamen Sydney Sweeney en Glen Powell deed het begin 2024 ijzersterk door $220 miljoen op te halen met een bescheiden productiebudget van $25 miljoen. Bekijk Anyone But You nu hier op Netflix.



De synopsis van Anyone But You: Twee vrijgezellen gaan na een slechte date samen naar een chique bruiloft en doen alsof ze een stel zijn om haar bemoeizuchtige ouders te plezieren en zijn ex jaloers te maken.

Complete Top 10


De complete Top 10 ziet er als volgt uit, met op dit moment slechts twee originele films van Netflix zelf.

1. Anyone But You
2. Find Me Falling (Netflix Original)
3. M3GAN
4. Juf Braaksel en de Magische Ring
5. In the Land of Saints and Sinners
6. Beverly Hills Cop: Axel F (Netflix Original)
7. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
8. Synchronic
9. Neem me Mee
10. Titanic
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke film kijk je liever?

  • M3GAN

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Anyone But You

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen