search
HBO Max staat een keer niet in teken van films en series
Series / Specials

HBO Max staat een keer niet in teken van films en series

HBO Max gooit het deze zomer over een compleet andere boeg.

Vandaag is het zover: de opening van de Olympische Spelen in Parijs vindt plaats. En dit jaar volg je die niet alleen op tv, maar ook op HBO Max.

Tijdens de Olympische Spelen worden dit jaar door meer dan 10.000 atleten in totaal 35 sporten beoefend. Dit jaar zijn de spelen voor het eerst ooit op de streamingdienst HBO Max te zien.

Nieuwe stap


Normaal gesproken kijk je op HBO Max series als House of the Dragon, Succession en True Detective. Ook is het de plek waar je de Harry Potter-franchise vindt. Maar deze zomer verbreedt de streamingdienst dus zijn aanbod met één van de grootste sportevenementen ter wereld.

Alle sporten zijn op HBO Max live te bekijken, zonder pauzes. De belangrijkste wedstrijden zijn bovendien ook voorzien van Nederlands commentaar. Er is een aantal sporten exclusief te zien bij de streamingdienst: surfen, skateboarden, golf en klimmen.

Speciale programma's


Zwemster Ranomi Kromowidjojo, olympisch drievoudig kampioen, zal bij de Olympische Spelen op HBO Max aan de slag gaan als reporter en analist. Naast zwemmen zal ze ook verslag doen van andere sporten.

@hbomaxnl Nog 98 dagen te gaan! Stream deze zomer elk moment van de Olympische Spelen #Paris2024 ♬ original sound - HBO Max Nederland


Op HBO Max worden bovendien verschillende speciale programma's rondom de Olympische Spelen uitgezonden, bijvoorbeeld Bonjour Paris, waarin Herbert Cool bespreekt welke sporten we die dag niet mogen missen.

Openingsceremonie


Als je het moeilijk vindt om overzicht te houden, heeft HBO Max daar een goede oplossing voor. Alle sporten krijgen hun eigen pagina en je kunt de sporten die je interessant vindt toevoegen aan je kijklijst.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs vindt plaats op vrijdag 26 juli, van 19:30 tot 23:15. Bekijk de Olympische Spelen vanaf dat moment op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij de Olympische Spelen kijken via HBO Max?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen