search
Trailer voor 'KAOS' over Zeus en de epische strijd tussen goden, mensen en alles daartussenin
Series / Nieuws

Trailer voor 'KAOS' over Zeus en de epische strijd tussen goden, mensen en alles daartussenin

Netflix vertelt een nieuwe versie van een Griekse mythe in 'KAOS'.

Netflix heeft een teaser gedeeld voor de nieuwe serie KAOS, met acteur Jeff Goldblum in de hoofdrol. De comedyserie is een moderne hervertelling van een oude Griekse mythe en is over iets meer dan een maand te bekijken.

KAOS is een donkere comedyserie van Netflix, gemaakt door Charlie Covell (The End of The F***ing World). De serie werd al in 2018 besteld, maar de opnames in Spanje gingen pas van start in 2022. Nu is de release van de serie eindelijk in zicht.

Het einde van Zeus


De serie vertelt een verhaal over Zeus, de oppergod in de Griekse mythologie. Hij was een almachtige god, maar begon steeds onzekerder te worden. Dit nam extreme vormen aan toen hij een rimpel op zijn voorhoofd ontdekte.

Zeus begon het einde van zijn heerschappij te vrezen, wat het einde van de wereld kon betekenen. Hij werd paranoïde en wraakzuchtig tegenover zijn kameraden. Later ontdekt hij dat er mensen verbonden zijn aan de voorspelling van het einde van zijn bestuur.

Cast


Ondertussen beginnen drie mensen de connecties te ontdekken tussen elkaar en grote complotten die te maken hebben met de Griekse goden. Betekent dit het einde van de aarde?



De hoofdrol van Zeus wordt gespeeld door Goldblum (Jurassic Park, Independence Day). Daarnaast zien we Janet McTeer (Ozark, The Menu) als Hera, Cliff Curtis (The Meg, Fear the Walking Dead) als Poseidon en David Thewlis (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, The Sandman) als Hades.

29 augustus


Oorspronkelijk zou Hugh Grant de rol van Zeus op zich nemen, maar door planningsproblemen werd deze rol overgenomen door Goldblum. De serie bestaat uit 8 afleveringen.

KAOS is vanaf donderdag 29 augustus te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is de serie KAOS iets voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen