search
De meest ongelooflijke en bizarre mysteries onder de loep op Netflix
Series / Specials

De meest ongelooflijke en bizarre mysteries onder de loep op Netflix

Netflix komt aankomende week met een nieuw seizoen van 'Unsolved Mysteries'.

Netflix gaat de hersenen van kijkers weer flink op de proef stellen. Op 31 juli verschijnt namelijk het vierde seizoen van de documentaireserie Unsolved Mysteries op de streamingdienst. Hier lees je het antwoord op vijf vragen over het seizoen.

Wat is Unsolved Mysteries voor een serie?


In Unsolved Mysteries focust iedere aflevering zich op een waargebeurde zaak die tot op de dag van vandaag niet is opgelost. De serie behandelt veel verschillende soorten zaken, van moorden en vermissingen tot alienontvoeringen en paranormale gebeurtenissen.

Er komen hierbij experts, detectives, journalisten, familieleden, vrienden, kennissen en ooggetuigen aan het woord. Naast dat de afleveringen interessant zijn om te kijken, is de hoop van de makers ook dat kijkers misschien informatie hebben over de zaken.

Welke mysteries zien we in dit seizoen?


Er staat ons dit seizoen weer een diverse selectie aan mysteries te wachten. Eén van de afleveringen gaat over de beruchte ongeïdentificeerde seriemoordenaar Jack the Ripper. Daarnaast is het duidelijk dat het seizoen weer een combinatie is van true-crime en paranormale zaken.

Hoe zit het met mysteries uit vorige seizoenen?


De originele Unsolved Mysteries-serie (die liep van 1987 tot 2010) heeft naar verluidt geholpen met het oplossen van meerdere zaken. Helaas is dat de reboot van Netflix nog niet gelukt.



Hoeveel afleveringen heeft seizoen 4?


Seizoen 4 bestaat uit 5 nieuwe afleveringen.

Moet je deze serie gaan kijken?


Deze serie is absoluut een aanrader als je geïnteresseerd bent in waargebeurde misdaad. Ook als je houdt van documentaires die je aan het denken zetten moet je deze serie gezien hebben.

Unsolved Mysteries seizoen 4 is vanaf woensdag 31 juli te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij de nieuwe Unsolved Mysteries-afleveringen kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen