search
Dit kun je verwachten van seizoen 2 van het wisselend ontvangen 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Dit kun je verwachten van seizoen 2 van het wisselend ontvangen 'She-Hulk'

Uitvoerend producent Wendy Jacobson licht een tipje van de sluier op over de groene gigant.

De Disney+-serie She-Hulk: Attorney at Law zaaide nogal wat verdeeldheid. De critici waren positief terwijl het publiek het niet eens leek te worden. Tijdens een interview over Deadpool & Wolverine, liet Jacobson zich uit over een eventueel tweede seizoen.

Volgens Jacobson is het laatste woord nog niet gevallen over het voortzetten van de serie. Met ComicBook deelde ze haar ideeën over een tweede seizoen.

Nuance


Niet alleen gaf de Tomatometer een bedroevende publieksscore aan van 32%, ook stegen de kosten voor de visuele effecten de pan uit. Een tweede seizoen leek er niet meer in te zitten. Zo gaf hoofdrolspeelster Tatiana Maslany in januari al aan dat "[we] het budget helemaal hebben opgesnoept en Disney had zoiets van 'laat maar zitten'".

Jacobson brengt wat nuance aan met betrekking tot de kwestie. Ze weet nog niet of er meer afleveringen komen, maar heeft wel een idee hoe dat eruit zou zien. Jacobson: "Als we meer 'She-Hulk' doen, laten we meer zien van haar dagelijkse leven. Ze is een vrouw van in de dertig, die advocate is en vrienden heeft. Daarnaast verandert ze af en toe in een hulk. Juist het feit dat je meekijkt in haar leven van alledag zou ik meer willen verkennen".

Groene gigant


Jennifer Walters/She-Hulk is als advocate gespecialiseerd in rechtszaken waarbij superhelden betrokken zijn. Ze behoort zelf ook tot die categorie en combineert haar leven als normale jonge vrouw met dat van een groene gigant. We houden jullie uiteraard op de hoogte.



Kijk She-Hulk: Attorney at Law op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij een tweede seizoen van She-Hulk gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen