search
Veel nieuws in volledige trailer 'The Lord of The Rings: The Rings of Power' seizoen 2
Series / Trailer

Veel nieuws in volledige trailer 'The Lord of The Rings: The Rings of Power' seizoen 2

Het nieuwe seizoen van de LOTR-serie start eind volgende maand op Prime Video.

Het is nu feest in San Diego in de Verenigde Staten. Daar vindt nu de jaarlijkse Comic-Con plaats en zojuist is tijdens het panel voor de serie The Lord of The Rings: The Rings of Power een compleet nieuwe trailer onthuld voor het tweede seizoen.

Seizoen 2 van The Lord of The Rings: The Rings of Power gaat uiteraard verder waar het eerste seizoen zo'n beetje eindigde. Het nieuwe seizoen richt zich vooral op de opkomst van de duistere heer Sauron en het smeden van de 'Rings of Power'.

Hopen op beter


Hoewel de critici veelal positief waren over het eerste seizoen van The Rings of Power was er vanuit de fans veel kritiek. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat op slechts 38 procent en het cijfer op IMDb staat voorlopig op een 6,9 na een waanzinnige 360 duizend stemmen.

"Het is misschien nog niet de 'One Show to Rule Them All', maar The Rings of Power betovert de kijker wel met zijn weelderige presentatie en diepzinnige weergave van Midden-Aarde," luidt de critics consensus over het eerste seizoen.

Nieuwe trailer


Tijdens Comic-Con verscheen dus de compleet nieuwe trailer. Deze zie je hieronder. Het nieuwe seizoen start op 29 augustus op Prime Video, waar je het eerste seizoen uiteraard terugvindt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Geven deze nieuwe beelden jou vertrouwen in het tweede seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen