search
De verbluffende scifi-serie 'Silo' is "doodeng" in het nieuwe seizoen
Series / Nieuws

De verbluffende scifi-serie 'Silo' is "doodeng" in het nieuwe seizoen

Wat staat kijkers te wachten na de verrassende finale van seizoen 1?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Onlangs schreven we al over de naderende release van Silo seizoen 2. Over dat tweede seizoen is er nu een leuke update.

Het nieuws komt van een interview dat showrunner Graham Yost gaf aan Entertainment Weekly. In het gesprek geeft hij een aantal veelbelovende hints over wat fans kunnen verwachten in seizoen 2.

Rebecca Ferguson


Silo vertelt het verhaal van een groep personages die in een ondergrondse silo leven en ontdekken dat de realiteit anders is dan hen verteld is. Aan het eind van seizoen 1 ontsnapt hoofdpersonage Juliet (gespeeld door Rebecca Ferguson) uit de silo en ontdekt dat er nog meer silo's zijn.

Dat Juliette nog leeft is geen spoiler: ze staat prominent op de poster voor seizoen 2. Maar wat staat haar te wachten na de ontsnapping? ''Juliette heeft moeite met de andere silo binnen te dringen,'' vertelt Yost. ''En de zuurstof in haar pak raakt op. Veel van de eerste episode gaat over hoe ze simpelweg moet proberen te overleven''.

Opstand


In de andere silo ontdekt Juliette vervolgens dat er een muiterij heeft plaatsgevonden die tot de dood leidde van de bewoners. ''Ze moet op tijd terug zien te komen naar haar eigen silo om te voorkomen dat zo'n opstand ook daar plaatsvindt. Het wordt heel, heel eng.''



Silo is een verfilmig van de gelijknamige boekenserie van Hugh Howey. Seizoen 2 staat op het programma voor later dit jaar. Seizoen 1 zie je op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Silo al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen