search
Disney+ pakt uit in augustus met 6 nieuwe series met o.a. zinderende misdaad
Series / Nieuws

Disney+ pakt uit in augustus met 6 nieuwe series met o.a. zinderende misdaad

De streamingdienst verruilt fantasy voor humor en misdaad komende maand.

Disney+ zet in augustus weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Land of Tanabata


Verschijnt op: Donderdag 1 en 8 augustus | Release: Seizoen 1 - aflevering 9-10 | Genre: Drama / Fantasy / Mysterie | Kijk op: Disney+

Yoji Minamimaru, beter bekend als Nanmaru, is een student met een bovennatuurlijk vermogen om in alles kleine gaatjes te kunnen maken. Op een dag ontdekt Yoji dat zijn docent folklorestudies vermist is. Samen met zijn klasgenoten besluit Minamimaru om hun docent te vinden.



Will Trent


Verschijnt op: Donderdag 1, 8, 15, 22 en 29 augustus | Release: Seizoen 2 - aflevering 4-8 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.



Only Murders in the Building


Verschijnt op: Dinsdag 27 augustus | Release: Seizoen 4 | Genre: Komedie / Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

2, 9, 16, 23 en 30 augustus : Code Geass: Rozé of the Recapture (seizoen 1 - aflevering 7-11) - Animatie / Sciencefiction - In jaar zeven van de Kowa-periode, in het voormalige Hokkaido-blok, wonen de broers die bekendstaan als de Anonieme Huurlingen. Keizer Callis al Britannia probeert de wereld in chaos te storten met hulp van zijn dienaar Norland en zijn Einberg-ridders. Rozé en Ash komen vanuit het noorden in actie.

3, 10, 17, 24 en 31 augustus : The Fable (seizoen 1 - aflevering 18-22) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.

8 augustus: Are You Sure?! (seizoen 1) - Documentaire / Avontuur / Famile - Maak je klaar voor een avontuur met Jimin en JungKook. Volg dit dynamische duo terwijl ze de wereld rondreizen in Are You Sure?!

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen