search
Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we nu een derde serie mét Soldier Boy en Stormfront
Series / Nieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we nu een derde serie mét Soldier Boy en Stormfront

In de derde 'The Boys'-serie gaan we terug in de tijd met Soldier Boy en Stormfront.

De wereld van The Boys blijft maar groeien. Na het recent verschenen vierde seizoen van The Boys en vorig jaar het eerste seizoen van de spin-off wordt er nu gewerkt aan een prequelserie.

De prequel is aangekondigd door Prime Video en we gaan vele jaren terug in de tijd en ontmoeten personages die we eerder zagen in de stevige superheldenserie gebaseerd op de gelijknamige strips van Garth Ennis en Darick Robertson.

Prequel met Soldier Boy


De titel van de prequelserie is Vought Rising en we zien onder meer de reeds geïntroduceerde personages Soldier Boy en Stormfront, wederom gespeeld door Jensen Ackles en respectievelijk Aya Cash.

De synopsis: Maak kennis met het volgende gestoorde deel in de wereld van The Boys: VOUGHT RISING, met in de hoofdrollen Jensen Ackles en Aya Cash. Het speelt zich af in de jaren 50 en verkent de vroege avonturen van Soldier Boy en een supe die je kent als Stormfront. Het enige advies nu is om je handen van het f**king schild af te houden.

Eerder te zien


Soldier Boy was in het derde seizoen van The Boys te zien en Stormfront was de slechterik in het tweede seizoen.



Je vindt The Boys en de spin-off Gen V, evenals de animatiereeks The Boys: Diabolical op Prime Video. Het tweede seizoen van Gen V staat gepland voor 2025 en het vijfde en laatste seizoen van The Boys komt in 2026 uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Goede keuze: Vought Rising?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen