search
Spannende en heftige thriller op Netflix keert terug en knalt de top 10 binnen
Series / Nieuws

Spannende en heftige thriller op Netflix keert terug en knalt de top 10 binnen

De Duitse thrillerserie Kleo heeft een tweede seizoen en staat nu op 9 in de top 10.

In 2022 verscheen op Netflix de Duitse serie Kleo, een actie/thrillerkomedie bestaande uit acht afleveringen. De serie was overduidelijk een succes nu het tweede seizoen onlangs op de streamingdienst verscheen.

Seizoen 2 van Kleo kwam afgelopen vrijdag op Netflix online en de serie staat nu op de negende plaats in de top 10 van series. Vermoedelijk gaat Kleo nog wel een aantal plaatsen stijgen in de lijst.

Ontvangst


Het eerste seizoen staat op de Tomatometer-score van 92 procent. Helaas zijn er nog maar twee recensies te vinden over het tweede. Zo schrijft Joel Keller van Decider: "Kleo neemt zichzelf totaal niet serieus, wat we wel leuk vinden. Maar er zit genoeg personageontwikkeling in om de serie nog beter te maken dan de spionagethriller die we in het eerste seizoen hebben gezien."

Op IMDb staat de serie met namen als Jella Haase, Dimitrij Schaad en Vincent Redetzki op een prima cijfer: 7,5. Het tweede seizoen bestaat dit keer uit zes afleveringen.

Nu te zien


Wil je Kleo graag zien? Je vindt het eerste en tweede seizoen nu op Netflix.



De synopsis: Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke vaardigheden om wraak te nemen niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Kleo volgens jou de moeite waard?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen