search
Duistere en akelige trailer voor 'FROM' seizoen 3, de hitserie op Netflix
Series / Nieuws

Duistere en akelige trailer voor 'FROM' seizoen 3, de hitserie op Netflix

Seizoen 2 van 'FROM' moet in Nederland nog verschijnen, maar in deze nieuwe trailer zien we al beelden van seizoen 3.

Toen de angstaanjagende serie FROM een paar maanden geleden op Netflix verscheen, was deze meteen een grote hit. Nu is de trailer voor het derde seizoen gedeeld op YouTube.

Het eerste seizoen van FROM, gemaakt door John Griffin, kwam uit in 2022. De mysterieuze horrorserie werd goed ontvangen en er volgde een tweede seizoen. Nu is het in de Verenigde Staten dus bijna tijd voor seizoen 3, al ligt dat voor kijkers in Nederland net ietsje anders.

Nachtmerrie


De serie gaat over een dorpje in Amerika wat zo uit een nachtmerrie zou kunnen komen. Wanneer je er binnenkomt zit je er namelijk gevangen. Om het nog erger te maken worden de bewoners 's nachts getergd door bloeddorstige wezens.

Deze wezens verstoppen zich in de bossen rondom het dorp en verlaten hun schuilplek zodra de zon ondergaat. Een nieuwe familie rijdt op noodlottige wijze het dorp in, niet wetende wat hen te wachten staat.

Seizoen 2?


Sheriff Boyd Stevens (Harold Perrineau) heeft gelukkig ontdekt dat talismannen voor de deur de wezens weghouden, maar kan dit de dorpelingen voor altijd beschermen? En hoe komen ze ooit weg uit het dorp?



In Nederland verscheen seizoen 1 dit jaar pas op Netflix, twee jaar na de oorspronkelijke releasedatum in Amerika. Daar is er in 2023 ook een tweede seizoen verschenen, maar helaas is dat in Nederland nog niet te bekijken.

Nog even geduld


Wanneer seizoen 2 hier op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Het zal dus ook nog wel even duren voordat het derde seizoen hier te zien is. Seizoen 3 verschijnt in de Verenigde Staten op 22 september.

De eerste beelden van seizoen 3 zie je in de trailer, maar kijk dus uit voor spoilers. Bekijk seizoen 1 van FROM op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van FROM op Netflix gekeken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen