search
Deze grote en geplaagde serie van Disney+ moet de Marvel-fans in 2025 dolgelukkig maken
Series / Specials

Deze grote en geplaagde serie van Disney+ moet de Marvel-fans in 2025 dolgelukkig maken

'Daredevil: Born Again' is in 2025 eindelijk te zien op Disney+.

Door Netflix werd de succesvolle Marvelserie Daredevil na 3 seizoenen gecanceld, maar dat betekent gelukkig niet helemaal het einde voor de serie. Volgend jaar komt Disney+ namelijk met de geanticipeerde reboot.

Daredevil: Born Again werd aangekondigd in 2022. De serie is een reboot van Daredevil, de Marvelserie die begon in 2015. Na het derde seizoen in 2018 werd de oorspronkelijke serie gecanceld door Netflix.

Einde van samenwerking


Daredevil ging over Matt Murdock (Charlie Cox), een advocaat die op jonge leeftijd in een ongeluk zijn zicht heeft verloren. Datzelfde ongeluk zorgde er echter ook voor dat hij bijzondere krachten heeft gekregen, die hij als Daredevil gebruikt om de straten veilig te houden.

De rechten voor alle MCU-projecten van Netflix waren gelicentieerd van Disney+. Toen deze samenwerking eindigde, werden alle Marvelseries op Netflix gecanceld. Zo ook Daredevil. Gelukkig voor fans is het doek niet voor eeuwig gevallen voor Matt Murdock.

Geheel nieuw verhaal


De reboot Daredevil: Born Again is sinds 2022 in de maak. Cox keert terug in de rol van Murdock, net als Vincent D'Onofrio als Kingpin, Deborah Ann Woll als Karen Page en Elden Henson als Foggy Nelson.



Fans moeten alleen niet verwachten dat de reboot verder gaat waar de originele serie eindigde. Volgens de makers is de reboot een volledig op zichzelf staand verhaal dat niet meer refereert aan de originele serie.

Maart 2025


In de reboot zullen we zien hoe Matt Murdock en Wilson Fisk hun rivaliteit aan de kant proberen te schuiven om de bewoners van New York te helpen. Het verleden blijft hen echter achtervolgen…

De opnames voor de reboot werden in april afgerond. De releasedatum van Daredevil: Born Again staat gepland voor maart 2025.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Daredevil: Born Again de fans tevreden maakt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen