search
De 'Peaky Blinders'-film trekt grote Hollywoodnaam aan!
Films / Nieuws

De 'Peaky Blinders'-film trekt grote Hollywoodnaam aan!

De 'Peaky Blinders'-vervolgfilm krijgt een intrigerend nieuw castlid in de vorm van dee grote naam.

Het werk aan de vervolgfilm van de BBC-serie Peaky Blinders vordert gestaag. De oorspronkelijke schrijver Steven Knight en regisseur Tom Harper keren terug en Cillian Murphy speelt opnieuw de rol van Tommy Shelby. De verwachting is dat het filmen in de loop van dit jaar van start gaat.

Deadline komt met een geweldige update. Hollywoodster Rebecca Ferguson treedt toe tot de bezetting! De inhoud van haar rol is nog niet bekend, wat niet gek is als je bedenkt dat er überhaupt weinig over het verhaal bekend is.

Intense aanwezigheid


De Zweedse actrice gebruikt in haar werk de achternaam van haar Britse moeder en werd tweetalig opgevoed. We kennen haar als lady Jessica uit Dune en als Juliette uit de scifi-hit Silo.

Ferguson heeft, net zoals Murphy, een intense aanwezigheid op het scherm. Het zal dus zeker interessant zijn om de dynamiek tussen deze twee acteurs op het scherm te zien.

Overig


Tot zover is er nauwelijks iets bekend over de plot, behalve dat het verhaal zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er valt dus ook nog niks te vertellen over Fergusons personage. Murphy is behalve hoofdrolspeler ook producent van de film. Dit doet hij samen met Caryn Mandabach, schrijver Steven Knight en Guy Heeley. Regisseur Tom Harper is samen met David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren en David Mason uitvoerend producent van de film.



Kijk Peaky Blinders op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen