search
Eerste trailer keiharde misdaadserie 'Like a Dragon: Yakuza' van Prime Video
Series / Nieuws

Eerste trailer keiharde misdaadserie 'Like a Dragon: Yakuza' van Prime Video

Een brute gamereeks van SEGA wordt op grootschalige wijze verfilmd door Prime Video.

Prime Video heeft de eerste trailer en poster voor de zesdelige live-action miniserie gebaseerd op de beroemde game-franchise Like a Dragon/Yakuza van SEGA.

De misdaadserie staat bol van brute actie en wordt geregisseerd door Take Masaharu (100 Yen Love) en Takimoto Kengo (Kamen Teacher). Takeuchi Ryoma speelt het hoofdpersonage Kazuma Kiryu.

Twee tijdlijnen


In de serie zien we de levens van doorgewinterde gangsters en gewone mensen die samen moeten leven in entertainment-district Kamurochō. Het moderne Japan vormt de setting voor alle verhalen die worden verteld.

Twee verhaallijnen staan centraal in de serie: één in 1995 en één in 2005. We zien hoe bepaalde gevolgen in elke tijdperiode gevolgen hebben voor de Yakuza-strijders die de plot aanvoeren.

Wereldwijde release


Sean Crouch en Nakamura Yugo schreven het verhaal en de scenario's. De Japanse versies van deze scenario's werden geschreven door Yoshida Yasuhiro en Yamada Kana.



De serie is Japans gesproken, maar wordt ondertiteld en vertaald in 30 andere talen. Erik Barmack, Roberto Grande en Joshua Long zijn uitvoerend producenten.

Najaartraktatie


De eerste Yakuza-game werd in 2005 door SEGA uitgegeven voor PS2, PS3 en Wii U. Daarna volgden meerdere sequels, prequels, remakes en spinoffs.

Like a Dragon: Yakuza is vanaf 24 oktober te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat deze nieuwe serie op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen