search
Verbijsterende nieuwe Netflix Original grijpt de kijkers en knalt werkelijk de top 10 in
Series / Nieuws

Verbijsterende nieuwe Netflix Original grijpt de kijkers en knalt werkelijk de top 10 in

De docuserie Dirty Pop: The Boy Band Scam wordt goed bekeken op Netflix.

De Netflix Top 10 van series heeft niet alleen een nieuwe nummer één (Too Hot to Handle), maar op de tweede plaats staat een compleet nieuwe Netflix Original: Dirty Pop: The Boy Band Scam.

De driedelige docuserie roept bij veel kijkers ongetwijfeld de nodige nostalgie op, aangezien we boybands als Backstreet Boys en NSYNC voorbij zien komen. De docu laat echter zien dat de tieners financieel flink zijn misleid.

Matige ontvangst


Op IMDb staat Dirty Pop: The Boy Band Scam na 500 stemmen op een nette 6,6. De recensenten denken er anders over, aangezien de Tomatometer op Rotten Tomatoes op slechts 40 procent staat na 15 recensies.

"Hoe kan iets zo geliefds ook zo pijnlijk zijn voor zovelen? Pearlman is er niet om die vraag echt te beantwoorden, en de serie kan er ook niet zoveel mee," vindt Brian Tallerico van RogerEbert.com. En Rebecca Nicholson van Guardian: "Het verhaal is fascinerend op verschillende niveaus. Er wordt echter een redactionele keuze gemaakt die zo bizar en onnodig is dat het alles in de serie ondermijnt."

Nu te zien


Als je Dirty Pop: The Boy Band Scam graag wilt kijken, dan vind je de drie afleveringen van circa nu op Netflix.



De synopsis: Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman creëerde de grootste boybands van de jaren 90 - en een van de grootste Ponzifraudes in de geschiedenis. Een meeslepende docuserie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij nummers van boybands als Backstreet Boys en NSYNC meezingen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen