search
Deze nieuwe wraakthriller gaat Netflix veroveren
Films / Specials

Deze nieuwe wraakthriller gaat Netflix veroveren

Misdaadthriller No Negociable over een gijzelonderhandelaar nu beschikbaar op Netflix.

Zin in een spannend filmavondje? Op vrijdag 26 juli heeft Netflix haar aanbod uitgebreid met Mexicaanse misdaadthriller. No Negociable vertelt het verhaal van een gijzelonderhandelaar met wel een hele bijzondere missie.

De film is geregisseerd door Juan Taratuto, een Argentijnse regisseur, schrijver en producent. Hij staat onder andere bekend om zijn films als La reconstrucción uit 2013 en Papeles en el viento uit 2015.

Verhaal


No Negociable gaat over Alan Bender, de beste gijzelonderhandelaar van heel Mexico. Wanneer de president van het land wordt ontvoerd, wordt Alan ingeschakeld om deze cruciale zaak op te lossen. Alan wordt echter niet alleen opgeroepen om de president te redden, maar ook de vrouw van Alan raakt betrokken en wordt ontvoerd.

De rol van Alan wordt vertolkt door Mauricio Ochmann, een Amerikaanse en Mexicaanse acteur. Hij staat vooral bekend om zijn telenovelas. Hij heeft onder andere gespeeld in El Chema, El Señor de los Cielos en El Clon.

Trailer


Naast hem schitteren onder andere Tato Alexander en Leonardo Ortizgris. Tato is een 37 jaar oude actrice uit Mexico en heeft onder andere gespeeld in Ahí Te Encargo en El Vestido De La Novia. Leonardo vooral bekend van Güeros en Museum, waar hij ook een award voor heeft gewonnen in 2019.



De trailer belooft veel goeds en geeft een goed beeld van de actie in de film. Naast dat de film een spannende thriller is, is hij ook nog eens grappig.

Thuis op de buis


De film is dus een actiefilm met een vleugje komedie, gesproken in het Spaans. Ben je benieuwd naar de film? No Negociable staat sinds vrijdag 26 juli op Netflix en dus thuis op de buis te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

No Negociable: heb jij de film al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen